Presentatietraining en -coaching

Team

Huib Hudig

Huib Hudig

Huib Hudig (1973) werkte acht jaar als speechschrijver voor o.a. Piet Hein Donner en Mark Rutte. In 2012 verscheen van zijn hand ‘Het speechboekje, een inspirerende speech in tien stappen’. Huib is nu presentatiecoach en schrijft geregeld artikelen voor de NRC (Next). Hij geeft commentaar op belangrijke speeches op radio (Radio 1, BNR) en televisie (Pauw & Witteman, EenVandaag).

Rutger Mollee

Rutger Mollee

Rutger Mollee (1970) is presentatiecoach, dagvoorzitter en parttime comedian (o.a.bij “De Speld”). Hij leert mensen beter te presenteren, vooral wat betreft voorbereiding, contact maken en omgaan met spanning. Door zijn schat aan ervaring helpt hij een onvergetelijk verhaal te vertellen. Hij was finalist bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het jaar 2013′. Nog ieder jaar leidt hij tientallen congressen.

David van der Meulen

David van der Meulen

David van der Meulen (1978) is speechschrijver, copywriter en ondernemer. Vier jaar schreef hij voor burgemeester Van der Laan. De oprichting van twee startups volgde. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Na een paar jaar keerde hij terug naar zijn oude liefde: het verhaal. Nu helpt hij mensen en bedrijven hun verhaal overtuigend aan de man te brengen.

Maurits Koster

Maurits Koster

Maurits Koster (1968) is presentator, trainer, ondernemer en theatermaker. Tijdens zijn trainingen en coachings combineert hij de presentatiepraktijk met de wereld van theater en het bedrijfsleven. Zijn ondernemers achtergrond helpt bij het komen tot de kern van de zaak. Daarnaast is Maurits gecertificeerd mindfulness trainer en leert hij deelnemers om te presenteren in het hier en nu.

Emilie van Dijk

Emilie van Dijk

Door haar lange carrière als journalist bij radio en televisie, leerde Emilie van Dijk hoe je je voorbereidt op een presentatie, hoe je teksten schrijft en vooral hoe je spreekt. In haar rol als sprekerscoach en trainer valt dit allemaal samen. Emilie weet door haar werk als radiopresentator en de Program Director Speakers & Performers van TEDxHaarlem als geen ander hoe groot de impact is van een goed verhaal, maar ook van een leuke spreker!

Alice Rientjes

Alice Rientjes

Alice Rientjes is zangeres en theatermaker, stem en presentatiecoach. Ze is gespecialiseerd in presentatieangst. Met haar jarenlange ervaring op het podium en als docente performance (o.a. op conservatoria) is Alice de juiste coach om te werken aan een energiek, maar toch ontspannen lichaam, een aangename stem en een positieve mindset. Zij geeft je praktische tools voor inhoud en performance, zodat jij en je verhaal écht gehoord worden.

Alwien Tulner

Alwien Tulner

Alwien Tulner is actrice, presentatrice, trainer, voice over en bekend van o.a. film en tv. Dankzij haar jarenlange ervaring als actrice in zowel binnen- als buitenland, weet ze als geen ander wat er nodig is om het publiek in het hart te raken. Het is haar passie sprekers optimaal te begeleiden bij het vinden van de verbinding met het verhaal, zichzelf en het publiek.

Janneke Boumans

Janneke Boumans

Janneke Boumans (1976) heeft jarenlange ervaring als strafrechtadvocaat en is vervolgens een kleine 10 jaar werkzaam geweest als internationaal partner manager binnen IT. In haar rol als commercieel directeur bij Speak to Inspire denkt zij graag creatief met onze klanten mee om hen optimaal van dienst te zijn.

Arianne Koemans – van der Horst

Arianne Koemans – van der Horst

Arianne Koemans – van der Horst (1972) werkte ruim 20 jaar als productieleider in de TV wereld bij o.a. Endemol Shine en Ivo Niehe Producties. Ze is een kei in plannen en organiseren. Als schakel tussen onze klanten en trainers zorgt ze dat overal aan is gedacht en onze trainingen en coachings op rolletjes lopen.

Ook werken wij samen met:

Antoinette Beijen

Antoinette Beijen

Antoinette Beijen (1973) leent als professioneel voice-over haar stem om het verhaal van anderen te vertellen. Als story- en presentatiecoach helpt Antoinette anderen om stem te geven aan hun eigen verhaal. Na ruim tien jaar te hebben gewerkt als GZ-psycholoog rolde ze in het voice-over vak en gefascineerd door de kracht van verhalen, volgde ze recent ze de opleiding tot Chief Storyteller.

Leo de Later

Leo de Later

Leo de Later (1955) is mediatrainer en communicatieadviseur. Met zijn ervaring als voormalig journalist en presentator van het RTL Nieuws helpt hij mensen het beste uit mediaoptredens te halen.

Michiel Stroink

Michiel Stroink

Michiel Stroink (1981) zat op de school voor journalistiek en studeerde Nederlands in Utrecht. Hij heeft bijna tien jaar ervaring als journalist, communicatieadviseur en -trainer en werkte voor diverse opdrachtgevers, waaronder DNB, ABN AMRO, RBS, Rabobank , ING, APG en Aegon. Michiel is als creative concept en content ontwikkelaar expert in het creëren van (corporate) verhalen, ook in de vorm van interviews. Daarnaast is Michiel auteur van diverse romans.

Martijn van de Kamer

Martijn van de Kamer

Martijn van de Kamer (1972) is acteur, te zien in het jeugdtheater en in diverse TV- commercials. Daarnaast werkt hij als presentatietrainer en heeft vanuit zijn achtergrond als acteur zijn eigen stijl ontworpen. Door middel van speelse vormen, ver weg van de inhoud, neemt hij je mee om je zekerder te voelen tijdens een presentatie. Timing, contact en kwetsbaarheid zijn voor hem sleutelwoorden.