Toonaangevend trainingenbureau

Speak to Inspire is in 2012 opgericht en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende presentatietraining & -coachingsbureaus van Nederland. 

We geloven in de meerwaarde van trainers die al een leven achter de rug hebben. Met achtergronden in theater, media, als dagvoorzitter, speechwriter en ondernemer. Mensen die door hun werk- en levenservaring de juiste kennis, bewustwording en methodieken kunnen overbrengen. En we geloven in trainers die zelf ook blijven leren: van elkaar, van sprekers, opleidingen en door zelf vaak het podium te bestijgen. 

We werken voor een keur aan organisaties, in binnen- en buitenland: van Rabobank tot Guerrilla Games, van Deloitte tot Airbnb, van AHOLD & Heineken tot gemeenten en politieke partijen. We helpen teams, professionele sprekers en leiders om met hun verhaal mensen tot nadenken te stemmen en in beweging te krijgen.

Huib Hudig
Oprichter & coach
Werkte acht jaar als speechschrijver voor o.a. Piet Hein Donner en Mark Rutte. In 2012 verscheen van zijn hand ‘Het Speechboekje, een inspirerende speech in tien stappen’. Huib geeft commentaar op belangrijke speeches op radio (Radio 1, BNR) en televisie.
Rutger Mollee
Mede-eigenaar & trainer/coach
Presentatiecoach, dagvoorzitter en parttime comedian (o.a.bij “De Speld”). Hij leert mensen beter te presenteren, vooral wat betreft voorbereiding, contact maken en omgaan met spanning. Door zijn schat aan ervaring helpt hij een onvergetelijk verhaal te vertellen. Hij was finalist bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het jaar 2013′. Nog ieder jaar leidt hij tientallen congressen.
David van der Meulen
Mede-eigenaar & trainer/coach
Speechschrijver, copywriter en ondernemer. Vier jaar schreef hij voor burgemeester Van der Laan. De oprichting van twee startups volgde. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Na een paar jaar keerde hij terug naar zijn oude liefde: het verhaal. Nu helpt hij mensen en bedrijven hun verhaal overtuigend aan de man te brengen.
Arianne Koemans-van der Horst
Planning & operatie
Werkte ruim 20 jaar als productieleider in de TV wereld bij o.a. Endemol Shine en Ivo Niehe Producties. Ze is een kei in plannen en organiseren. Als schakel tussen onze klanten en trainers zorgt ze dat overal aan is gedacht en onze trainingen en coachings op rolletjes lopen.
Emilie van Dijk
Trainer/coach
Door haar lange carrière als journalist bij radio en televisie, leerde ze hoe je je voorbereidt op een presentatie, hoe je teksten schrijft en vooral hoe je spreekt. In haar rol als sprekerscoach, trainer en als Program Director Speakers & Performers TEDxHaarlem valt dit allemaal samen.
Maurits Koster
Trainer/coach
Presentator, trainer, ondernemer en theatermaker. Tijdens zijn trainingen en coachings combineert hij de presentatiepraktijk met de wereld van theater en het bedrijfsleven. Zijn ondernemers achtergrond helpt bij het komen tot de kern van de zaak. Daarnaast is Maurits gecertificeerd mindfulness trainer en leert hij deelnemers om te presenteren in het hier en nu.
Alwien Tulner
Trainer/coach
Actrice, presentatrice, trainer en voice over en bekend van o.a film en tv. Dankzij haar jarenlange ervaring als actrice in zowel binnen- als buitenland weet ze als geen ander wat er nodig is om het publiek in het hart te raken en vanuit rust en zelfvertrouwen het verhaal over het voetlicht te brengen. Ze ziet presenteren dan ook als een leiderschap ’s instrument waarbij ze helpt stevigheid te vinden die nodig is om authentiek tevoorschijn te komen.

Onze filosofie

Inspireren is in beweging zetten. Door te bezielen, aan te sporen, een andere kijk of energie te geven. Het is daarmee een kiem voor verandering. 

Leren presenteren draait om in beweging komen. Door het zelfbewustzijn te vergroten, uit de vaste patronen te stappen en te experimenteren. Het is daarmee een bron voor persoonlijke ontwikkeling.

Speak to Inspire helpt mensen zich te ontwikkelen als inspirerende sprekers.

We laten ze in beweging komen, zodat ze anderen in beweging kunnen zetten. Als een lampje dat aangaat en zijn licht verspreidt.

Lees hier over onze methode