Presentatiecoaching

Persoonlijke begeleiding bij je ontwikkeling als inspirerend spreker

Coaching

Presentatiecoaching

Heb je een belangrijke speech of presentatie voor de boeg? Ga je het 'sprekerscircuit' in met jouw unieke verhaal? Of zie je goed kunnen spreken als een fundamentele vaardigheid voor jouw baan?

Dan is ons individuele Presentatiecoaching-traject de perfecte match.

Tijdens de coachings komen drie elementen aan de orde: Opbouw, Voordracht en Mindset. Afhankelijk van de behoefte kunnen 1 of 2 onderdelen meer nadruk krijgen. Met theorie en vooral veel oefeningen, waarbij je ook wordt opgenomen met camera, verbeter je jouw vaardigheden en vergroot je jouw vertrouwen. En we zorgen dat je dit nieuwe gedrag bestendigt voor de lange termijn.

Opbouw: Samen met je coach werk je jouw verhaal uit, waarbij je tijdens dit proces meteen bekend raakt met onze unieke Speak to Inspire-methode. Zodat je ook met andere presentaties weet hoe je de aandacht grijpt, jouw onderwerp urgent maakt voor je publiek en ze tot nadenken of actie aanzet.

Voordracht
: Je wordt je bewust van hoe je overkomt, en krijgt inzicht in de mogelijkheden van jouw stem en lichaamstaal, met als doel de relatie met je publiek te verstevigen. En natuurlijk kijk je samen hoe je jouw verhaal het beste kan brengen.

Mindset
: Je leert omgaan met spanning en vanuit je kracht op het podium te staan. Daarbij ervaar je welke coping mechanismen (Patronen) je onbewust inzet, en hoe deze het contact met je publiek beïnvloeden. Je leert hoe je met je patronen en zenuwen kunt omgaan, zodat je werkelijk verbinding maakt met jezelf en je toehoorders.

Het resultaat: je ontwikkelt je tot een zelfbewuste spreker, met een sterk, uitgewerkt verhaal om de wereld mee te veroveren.

Handig om te weten

  • Aantal sessies van 2,5 uur in overleg.
  • Voertaal NL of ENG.
  • Bij ons aan de Nieuwe Herengracht of op locatie.
  • Prijzen op aanvraag.

Heb je een vraag of wil je overleggen? We denken graag mee!

Neem contact met ons op

Wat het je oplevert

Je leert:

  • Structuur geven aan je presentatie en je onderwerp urgent en relevant maken voor het publiek.
  • Hoe je je stemgebruik, lichaamshouding en oogcontact optimaal kunt inzetten.
  • Wat jouw coping mechanismen zijn, hoe dat de relatie met je publiek beïnvloedt en hoe je hier effectief mee om kunt gaan.
  • Aanwezig blijven en contact maken met je publiek.
  • Vertellen van persoonlijke verhalen, met gebruik van details om het beeldend te maken.


Neem contact met ons op

Wij geven training & coaching aan