Presentatietraining en -coaching

Online aanbod

Schermen waren nog nooit zo’n zegen. De digitale communicatiemiddelen maken het mogelijk om op afstand dichtbij te komen. Maar online en offline contact zijn niet inwisselbaar. De regels van het spel zijn net even anders. Het publiek heeft behoefte aan meer structuur, activatie en interactie. En ook bij je voordracht gelden andere accenten.

Ons online aanbod leert je hoe je ook van achter je computer mensen mee en in beweging kunt krijgen.

Overtuigend online presenteren

- Online aanbod -

Online presenteren is andere koek dan voor een groep staan. Techniek speelt een grotere rol. Je publiek is sneller afgeleid. En je hebt minder ruimte om met lichaamstaal je verhaal kracht bij te zetten. Terwijl je ook ineens rekening moet houden hoe je op camera overkomt.

Bekijk deze training

Hoe bouw je een online presentatie op?

- Online aanbod -

Als je tijdens een video meeting aan het woord bent, is het een grote uitdaging om de mensen erbij te houden. Het is nog belangrijker dat je snel to-the-point komt en je verhaal urgent weet te maken voor je publiek. Ook is de behoefte aan een duidelijke structuur, een heldere boodschap en beeldend taalgebruik groter. Met onze unieke methode helpen we je een duidelijke structuur aan te brengen, opgehakt in blokken, waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt.

Bekijk deze training

Interactie aangaan en vragen beantwoorden

- Online aanbod -

Contact maken, verbinding aangaan, is een van de belangrijkste elementen van een presentatie. Voor een online presentatie geldt dat in het bijzonder. De afstand tussen jou en je publiek is groter. Het is daarom essentieel dat je je publiek betrekt en je online presentatie interactief maakt.

Bekijk deze training

Hoe leid je een online sessie of webinar?

- Online aanbod -

Kennissessies, brainstorms, productdemo’s. Ook deze moeten ineens allemaal online. Massaal grijpen we naar het webinar-format. Maar ook een webinar kent eigen regels. Hoe zorg je dat het niet alleen maar zenden wordt, maar mensen meedoen en geïnspireerd raken?

Bekijk deze training

Online één-op-één coaching

- Online aanbod -

Tijdens onze op maat gesneden online coachingsessies werken we enerzijds aan de universele elementen van presenteren. Anderzijds snijden we deze elementen toe op de specifieke regels die bij online presenteren komen kijken.

Bekijk deze coachings