Presentatietraining en -coaching

PROGRAMMA ONLINE PRESENTEREN

- Online aanbod -

Wil je alle belangrijke vaardigheden voor een online presentatie onder de knie krijgen?
In dit op maat gesneden in company traject, leer je alles wat je nodig hebt om online te inspireren, en verbinding te maken met je publiek. Veel mensen van kleinere en grote organisaties als Rabobank, Olympia en ING gingen je voor. Een unieke kans om jezelf te verbeteren en tegelijkertijd online de binding binnen je team te bevorderen.
Bekijk deze training

VOORDRACHT: Online presenteren met impact

- Online aanbod -

Online presenteren is andere koek dan voor een groep staan. Techniek speelt een grotere rol. Je publiek is sneller afgeleid. En je hebt minder ruimte om met lichaamstaal je verhaal kracht bij te zetten. Terwijl je ook ineens rekening moet houden hoe je op camera overkomt.

Bekijk deze training

INHOUD: Je online presentatie opbouwen

- Online aanbod -

Als je tijdens een video meeting aan het woord bent, is het een grote uitdaging om de mensen erbij te houden. Het is nog belangrijker dat je snel to-the-point komt en je verhaal urgent weet te maken voor je publiek. Ook is de behoefte aan een duidelijke structuur, een heldere boodschap en beeldend taalgebruik groter. Met onze unieke methode helpen we je een duidelijke structuur aan te brengen, opgehakt in blokken, waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt.

Bekijk deze training

INTERACTIE: Je publiek betrekken en vragen beantwoorden

- Online aanbod -

Contact maken, verbinding aangaan, is een van de belangrijkste elementen van een presentatie. Voor een online presentatie geldt dat in het bijzonder. De afstand tussen jou en je publiek is groter. Het is daarom essentieel dat je je publiek betrekt en je online presentatie interactief maakt.

Bekijk deze training

Een online sessie of webinar leiden

- Online aanbod -

Kennissessies, brainstorms, productdemo’s. Ook deze moeten ineens allemaal online. Massaal grijpen we naar het webinar-format. Maar ook een webinar kent eigen regels. Hoe zorg je dat het niet alleen maar zenden wordt, maar mensen meedoen en geïnspireerd raken?

Bekijk deze training

Training Inspirerend Presenteren: de Verdieping

- Training -

Training Inspirerend Presenteren: de Verdieping

De Verdiepingstraining is bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in het geven van presentaties. Door je bewust te worden van je eigen gedrag tijdens het presenteren en door optimale verbinding te maken met je publiek. Zo word je een spreker die kan meedoen op het hoogste niveau.

Bekijk deze training

Speechwriting

- Training -

Speechwriting

Leer de techniek van het speechschijven in de praktijk, op basis van de meest inzichten uit Amerika en Engeland. Schrijf jouw eigen speech waarmee je de aandacht grijpt, mensen raakt en inspireert.

Bekijk deze training

Online één-op-één coaching

- Online aanbod -

Tijdens onze op maat gesneden online coachingsessies werken we enerzijds aan de universele elementen van presenteren. Anderzijds snijden we deze elementen toe op de specifieke regels die bij online presenteren komen kijken.

Bekijk deze coachings