Presentatietraining en -coaching

SPEAK TO INSPIRE ZOEKT PROGRAMMA MANAGER

Per direct zijn we met Speak to Inspire op zoek naar een Programma Manager. Ben je een ervaren, enthousiaste trainer die zich graag wil aansluiten bij een zeer gerenommeerd en ambitieus presentatietrainingenbureau, dat werkt voor klanten als ING, Booking en Heineken? Lees dan vooral door.

Wat ga je doen?

Als Programma Manager ben je (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en hoogwaardige uitvoering van onze presentatietraining programma’s. Daarmee bekleed je een spilfunctie binnen de organisatie.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Ontwerpen trainingen
  Huidige trainingen verbeteren & nieuwe (maatwerk)trainingen en programma’s ontwerpen.
 • Opleiden, coachen en begeleiden trainers
  In afstemming met trainers zorgen voor ontwikkeling en opfrissen van hun trainersvaardigheden en opleiden van nieuwe trainers. Ontwikkelgesprekken voeren met trainers.
 • Salesondersteuning
  Voeren klantgesprekken om exacte behoefte te achterhalen en mogelijke (maatwerk)oplossingen te toetsen.
  Input leveren voor offertes en voorstellen.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. In alles word je bijgestaan door ons operationele team en/of de andere trainers van Speak to Inspire. Allemaal ervaren coaches met zeer diverse achtergrond, die graag verder leren en zichzelf ontwikkelen. Zelfbewustzijn en learning by doing met ervaringsgerichte oefeningen staan bij ons centraal.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een energieke, ervaren allround trainer die het mooi vindt zich aan te sluiten bij een ambitieus trainingsbureau. Iemand die wil meebouwen en helpen Speak to Inspire naar de volgende groeifase te brengen. Een ondernemende geest met een grote liefde voor het trainersvak. Daarbij is ervaring als presentatietrainer of -coach (zeker) geen vereiste.

Als je één of meerdere van de volgende zaken meebrengt is dat een pre:

 • Kennis van en ervaring met het ontwerpen van trainingsprogramma’s
 • Ervaring als “train-de-trainer”
 • Commerciële en/of ondernemerservaring

Wat bieden we?

Een buitenkansje voor elke trainer die zijn of haar energie, kennis, ervaring en creativiteit wil botvieren op een succesvolle club met grote potentie. Meer specifiek word je onderdeel van ons trainersteam en levert Speak to Inspire je opdrachten aan. Daarnaast werk je 1 dag in de week als programmamanager. Beide rollen om te beginnen op freelance basis, maar met de nadrukkelijke intentie om blijvend onderdeel uit te maken van organisatie.

 1. €1250 p/m voor 1 dag per week programma management
 2. Maandelijkse hoeveelheid werk, afspraken hierover i.o.o.

Wie en wat is Speak to Inspire?

Speak to Inspire is één van de meest toonaangevende presentatietraining & -coachingsbureaus van Nederland. In 2012 opgericht door Huib Hudig, schrijver van het Speechboekje, voormalig speechschrijver van onder meer Mark Rutte en veelgevraagd radio- en TV speechanalist. Afgelopen jaren groeide het trainersteam, het operationele team en drie jaar geleden breidde het eigenarenteam zich uit met Rutger Mollee, veelgevraagd dagvoorzitter en parttime comedian bij de Speld, en David van der Meulen, voormalig speechschrijver van onder meer Eberhard van der Laan en ondernemer.

Speak werkt voor midden- en grote bedrijven, zoals Rabobank, Loyens&Loeff en Samsung en voor politieke partijen, politici, ondernemers en professionele sprekers.

Wat te doen bij interesse?

Denk je: dit klinkt interessant, ik wil meer weten. Leuk! Stuur dan een mail naar: david@speaktoinspire.nl .