Presentatietraining en -coaching

Terug

Ben jij een sales & marketing topper?

We zijn op zoek naar een enthousiaste sales & marketing manager, die affiniteit heeft met presenteren en gemotiveerd is om mee te bouwen aan het bedrijf.

Speak to Inspire is een jong en dynamisch presentatiebureau dat sprekers helpt om hun publiek te inspireren bij speeches en presentaties. Ons kantoor zit op de Nieuwe Herengracht in Amsterdam. Onze klanten komen uit het bedrijfsleven (Damen Shipyards, Nationale Nederlanden, Booking.com), overheid (Gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat) en politiek (VVD en D66). We hebben een uitstekende reputatie en zijn aan het groeien.

Jij zult verantwoordelijk zijn voor het bepalen en uitvoeren van een marketing strategie om onze klanten te bereiken en onze naamsbekendheid te vergroten, o.a. via nieuwsbrieven en social media. Daarnaast zul je actief zijn op het gebied van sales om nieuwe leads te genereren en bestaande contacten te onderhouden en uit te bouwen. Dit alles in samenwerking met onze andere medewerkers en trainers.

De functie is part-time, om te beginnen 3 à 4 dagen. We zoeken samenwerking op de lange termijn waarin je ook betrokken zult zijn bij de strategie van het bedrijf.

De eigenschappen waar we naar zoeken zijn o.a.:

– Minimaal een HBO-opleiding
– Een gezonde dosis ervaring op het gebied van marketing en sales
– Kan zelfstandig werken
– Ownership willen nemen voor de commerciële strategie van Speak to Inspire
– Affiniteit met trainen/coachen en spreken in het openbaar
– Gemotiveerd om nieuwe business te genereren en salesgesprekken te voeren

Voel je je tot deze functie aangetrokken of ken je iemand die geschikt is? Stuur een mail naar info@speaktoinspire.nl.

Laat een reactie achter