Mijlpaal - Training Inspirerend Presenteren!

Afgelopen maand gaven we alweer voor de 300ste keer onze basistraining Inspirerend Presenteren a.k.a. Speech in a Day! Hij is daarmee uitgegroeid tot een ware klassieker.

300 is een mooi getal, maar belangrijker is wat erachter schuilgaat:

 • het vertrouwen dat we hebben gekregen van een heleboel supermooie klanten: middelgrote en grote organisaties. Van Numbers tot Ahold, van Cure4 tot Booking, van Marktplaats tot ING en vele meer.
 • 5 jaar doorontwikkeling: de training is continu verbeterd en aangescherpt, de trainers hebben zich doorlopend bijgeschoold en verrijkt met ervaring.
 • en bovenal, duizenden blije deelnemers: die met meer vertrouwen, rust en inzicht in hun eigen kunnen naar buiten zijn gewandeld en waanzinnige presentaties hebben gegeven.

  Deelnemers zoals Saskia Portegies – die na training van 12 september schreef:

  Bij de training Speech in a Day gaat het over zoveel meer dan alleen de inhoud van je verhaal: je lichaamshouding, de manier waarop je contact maakt, je vermogen om bij jezelf te blijven onder druk, je ademhaling, je kwelgeesten, je mindset… Werkelijk alles komt voorbij! Heel waardevol als je krachtig en vanuit rust je verhaal wil leren vertellen. Alice en Rutger, dank jullie wel! Jullie zijn toppers!

  Hier zijn we trots op en dit vonden we leuk met onze achterban te delen.

  Heb je interesse in het volgen van de open training Speech in a Day, klik dan op de knop voor meer informatie.

  Zou je de training Inspirerend Presenteren liever in company willen organiseren, neem dan contact op met Janneke: Janneke@speaktoinspire.nl