Presentatietraining en -coaching

Terug

Gratis webinar: Helder zakelijk schrijven

Is schrijven onderdeel van je werk, maar gaat het je lastig af? Heb je moeite je boodschap in overtuigende tekst te vatten? Loop je vaak vast bij het opstellen van memo’s of langere zakelijke e-mails?

Je bent niet alleen. Maar zonde is het wel. Want daardoor ben je vaak onnodig veel tijd kwijt met schrijven, terwijl je de lezer alsnog niet overtuigt.

Het goede nieuws is, iedereen kan leren helder en overtuigend te schrijven. Wij helpen je graag op weg met ons gratis webinar Helder zakelijk schrijven. In een uur behandelen we een aantal basistechnieken. Je leert de worden-zullen-kunnen-valkuil te vermijden, gaat aan de slag met actief schrijven en wordt je bewust van het effect van bijzinnen. Resultaat: een eerste stap richting sneller schrijven met meer overtuigingskracht.

Uw trainer van dienst: Michiel Stroink. Michiel schreef verschillende romans, theater scenario’s en filmscripts met hoofdrollen voor o.a. Frank Lammers en Monic Hendricx. Al 10 jaar geeft hij schrijftrainingen aan (de top van) zakelijk Nederland en helpt hij bedrijven met het schrijven van adviesrapporten tot aanbestedingen.

Klinkt goed? Meld je hier aan!

Laat een reactie achter