Presentatietraining en -coaching

Nieuws

Gratis Webinar Storytelling door Rutger Mollee

Gratis Webinar Storytelling door Rutger Mollee

Facts don’t persuade people, feelings do. And stories are the most the best way to get at those feelings”, aldus schrijver Tom Asacker. Een waarheid als een koe. Maar wat maakt nou een goed verhaal? En hoe kun je deze technieken zelf toepassen?

Tijdens ons gratis webinar Storytelling onthult presentatiecoach, dagvoorzitter en parttime de Speld comedian Rutger Mollee een aantal essentiële trucs.

Erbij zijn? Dat kan op dinsdag 6 juli van 14.30 tot 15.30u.

Voor meer informatie of om je direct aan te melden, klik hier.

Lees meer
Meer Nieuws

Tips

Wat we kunnen leren van de beroemdste improvisatie aller tijden

Wat we kunnen leren van de beroemdste improvisatie aller tijden

I Have a Dream, vier woorden die iedereen kan dromen. En met een impact die zijn weerga niet kent. Toch was deze legendarische speech nooit zo bedacht. Het was pure improvisatie. Wat bezielde Martin Luther King om op één van de belangrijkste momenten in zijn leven te gaan freestylen en wat kunnen we daarvan leren?

Lees het in het blog van David van der Meulen

Lees meer
Meer Tips

Inspirerende video's

Speak’s Patronen Quiz

Speak’s Patronen Quiz

Een presentatie geven is stressvol. Wij leren onze klanten om te gaan met deze spanning en vanuit je kracht op het podium te staan.

Daarbij ervaren ze welke overlevingsstrategieën (Patronen) ze onbewust inzetten, en hoe deze het contact met het publiek beïnvloeden. We leren ze hoe je met je patronen en zenuwen kunt omgaan, zodat je werkelijk verbinding maakt met jezelf en je toehoorders.

Doe hier de quiz en match deze beroemde sprekers aan een patroon!

Lees meer
Meer Inspirerende video's