Presentatietraining en -coaching

Nieuws

Gratis webinar Online Activatievormen

Gratis webinar Online Activatievormen

Interactie tijdens een online presentatie is essentieel om mensen erbij te houden. Maar wel zaak om het functioneel in te zetten. Voor een brainstorm heb je iets anders nodig dan als je vooral informatie wilt delen.

Om je wegwijs te maken in de soorten interactie en hoe je die zelf effectief kunt inzetten bij online meetings en presentaties, geeft Rutger Mollee op 9 juli 2020 van 10.00 tot 11.30u ons derde GRATIS webinar ‘Online interactie – hoe hou je ze erbij?’

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Lees meer
Meer Nieuws

Tips

Hoe maak je een succes van jouw online meeting?

Hoe maak je een succes van jouw online meeting?

Maar zou het nie…”. … “Nee, ga jij maa…”. “Zal i…?” … “Nee, toe maar”. … “Oh, zal ik toch?” … “Wat ik zou ze…” … “Nee, laat maar”.

Afgelopen maanden zullen er wereldwijd duizenden uren verloren zijn gegaan met beslissen wie iets in een online meeting kon gaan zeggen. En dit is niet het enige wat groepscommunicatie via Zoom of Teams lastig maakt. Hoe je wel een succes maakt van je online meeting?

Lees het hier in de blog van Huib Hudig

Lees meer
Meer Tips

Inspirerende video's

En als je even niet oplet……

En als je even niet oplet……

Thuis presenteren heeft zo zijn risico’s.

Uit de diepte analyse van Ellen Degeneres blijkt dat je ook niet voor een snel WC bezoek je kinderen buiten zicht kunt laten, want dan komt pappa geheid in de problemen…

Lees meer
Meer Inspirerende video's