Presentatietraining en -coaching

Online aanbod

PROGRAMMA ONLINE PRESENTEREN

Wil je alle belangrijke vaardigheden voor een online presentatie onder de knie krijgen?
In dit op maat gesneden in company traject, leer je alles wat je nodig hebt om online te inspireren, en verbinding te maken met je publiek. Veel mensen van kleinere en grote organisaties als Rabobank, Olympia en ING gingen je voor. Een unieke kans om jezelf te verbeteren en tegelijkertijd online de binding binnen je team te bevorderen.
Lees meer

Een online sessie of webinar leiden

Kennissessies, brainstorms, productdemo’s. Ook deze moeten ineens allemaal online. Massaal grijpen we naar het webinar-format. Maar ook een webinar kent eigen regels. Hoe zorg je dat het niet alleen maar zenden wordt, maar mensen meedoen en geïnspireerd raken?

Lees meer

INTERACTIE: Je publiek betrekken en vragen beantwoorden

Contact maken, verbinding aangaan, is een van de belangrijkste elementen van een presentatie. Voor een online presentatie geldt dat in het bijzonder. De afstand tussen jou en je publiek is groter. Het is daarom essentieel dat je je publiek betrekt en je online presentatie interactief maakt.

Lees meer

INHOUD: Je online presentatie opbouwen

Als je tijdens een video meeting aan het woord bent, is het een grote uitdaging om de mensen erbij te houden. Het is nog belangrijker dat je snel to-the-point komt en je verhaal urgent weet te maken voor je publiek. Ook is de behoefte aan een duidelijke structuur, een heldere boodschap en beeldend taalgebruik groter. Met onze unieke methode helpen we je een duidelijke structuur aan te brengen, opgehakt in blokken, waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt.

Lees meer

VOORDRACHT: Online presenteren met impact

Online presenteren is andere koek dan voor een groep staan. Techniek speelt een grotere rol. Je publiek is sneller afgeleid. En je hebt minder ruimte om met lichaamstaal je verhaal kracht bij te zetten. Terwijl je ook ineens rekening moet houden hoe je op camera overkomt.

Lees meer

Online één-op-één coaching

Tijdens onze op maat gesneden online coachingsessies werken we enerzijds aan de universele elementen van presenteren. Anderzijds snijden we deze elementen toe op de specifieke regels die bij online presenteren komen kijken.

Lees meer