Presentatietraining en -coaching

Presenteren als een TED-talk

Deze training incompany

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Presentatietraining: Presenteren als een TED-talk

Presenteren als een TED-talk: dat is de nieuwe standaard voor sprekers. Het grote succes van TED heeft laten zien dat er  behoefte bestaat aan originele ideeën en verhalen. Het TED-podium biedt sprekers hiervoor een kans. Steeds meer bedrijven pikken deze trend op. Ze verwachten van hun medewerkers dat zij een boeiend verhaal kunnen vertellen, als een TED-talk. Geen PowerPoint-bullets om je achter te verschuilen, maar een inspirerend verhaal waarmee je je publiek in het hart raakt.

Unieke ervaring

Speak to Inspire trainde sprekers voor TED Global, TEDx Amsterdam, TEDx Haarlem en TEDx Hilversum zoals fotograaf Jimmy Nelson en Duncan Stutterheim (zie het filmpje hierboven). Daarnaast organiseerden we de coaching van alle sprekers voor TEDx Haarlem, Leiden en Nijmegen. Ook voor andere grote sprekersevenementen trainen we sprekers. Dit gebeurt o.a. bij Heineken, Booking.com, ING en Damen Shipyards.

Hoe ziet de training eruit?

Deze training duurt een halve dag met een groep van maximaal 8 deelnemers. Je leert door middel van speechschrijf-, improvisatie- en presentatieoefeningen:

  • Jouw unieke idee te verwoorden naar een kernboodschap
  • Luisteraars in het hart te raken
  • Je presentatie met passie voor te dragen
  • Een verhaal te vertellen dat in het geheugen gegrift blijft

Voor wie is de presentatietraining?

“Presenteren als een TED-talk” is geschikt voor iedereen die inspirerend wil leren spreken. Met name sprekers uit het bedrijfsleven die geen saaie Powerpoint meer willen zullen hier veel baat aan hebben.

Deze training is alleen in company in te plannen. Hierbij kunnen we de training verder afstemmen op de behoefte van de deelnemers of organisatie.

Duur:
13.30 tot 17.00
Kosten:
€ 450,- ex. BTW
Locatie:
in de buurt van Amsterdam

Ik heb interesse