Presentatietraining en -coaching

Interactie aangaan met je publiek

Aanmelden Deze training incompany

Interactie aangaan met je publiek

Vroeger was presenteren eenrichtingsverkeer. Tegenwoordig verwacht het publiek van je dat je mensen erbij betrekt. Vrijwel iedere TED-talk begint met een vraag of bevat een interactief moment. Kijk maar naar het filmpje hierboven. Daarnaast gebeurt het geregeld dat er vragen worden gesteld tijdens of na een presentatie. Wanneer je je hier niet op voorbereidt, valt je presentatie alsnog in het water.

Maar hoe doe je dat, interactie aangaan met je publiek? Hoe zorg je dat ze reageren, maar dat ze niet jouw presentatie overnemen? En reageer je als mensen jou vragen stellen? Hoe ga je om met weerstand? Tijdens de training “Interactie aangaan met je publiek” leer je het gesprek aan te gaan met je publiek en maximale betrokkenheid te creëren. Na afloop is er een borrel waar je jouw ervaringen kunt delen met onze trainers en de andere deelnemers uit het bedrijfsleven.

Hoe ziet de training eruit?

Deze training duurt een halve dag met een groep van maximaal 8 deelnemers. Je leert door middel van improvisatie- en presentatieoefeningen:

  • Hoe je interactie aan kunt gaan met je publiek
  • Hoe je je zo kunt voorbereiden dat succes gegarandeerd is
  • Hoe je kunt reageren op vragen uit de zaal
  • Hoe je via je antwoorden verbinding met je publiek kunt maken
  • Hoe je omgaat met weerstand en onverwachte situaties

Voor wie is de presentatietraining bedoeld?

Interactie aangaan met je publiek is geschikt voor iedereen die presentaties geeft en maximale betrokkenheid van het publiek wil creëren.

Duur:
13.30 - 17.30
Kosten:
€ 450,- ex. BTW
Locatie:
In de buurt van Amsterdam

Aanmelden